Başkanın Mesajı

(10.01.2022)

Değerli Skal Ailem, 

Hepinizin bildiği gibi,26 Ekim 2021 tarihinde, Skal Antalya Yönetim Kurulu toplantımızda alınmış olan karar gereği Skal Antalya Kulübü Başkanlığına atanmış idim. 24-26 eylül tarihlerinde Skal Konya kulübümüzün ev sahipliğinde seçimli Genel Kurul şeklinde USDF toplantısı yapılmış olup, Federasyon Yönetim Kuruluna Cüneyt KURU Başkanımız seçildi... 

Olağan Genel Kurul toplantımızı bekledik ve 09.01.2022 tarihinde NİRVANA COSMOPOLITAN Hotel'de hem Genel Kurul, hem de Zincir Değişim Töreni Galamızı gerçekleştirdik.  

Genel Kurul toplantımızda ciddi bir üye katılımı vardı ve TÜZÜK değişikliği talebimiz dahil tüm önerilerimiz, yöneyim kurulu adayı kardeşlerimizin sunulması, 2022 aidatları önerimiz dahil olmak üzere bütün üye kardeşlerimiz istinasız onay verdiler. Çok seviyeli, kaliteli, verimli bir toplantıyı hep beraber bitirdik. 

Seçilmiş Yönetim Kurulu Başkanı olarak şahsıma ve tüm Yön. Kur. Üyesi kardeşlerimize göstermiş olduğunuz ilgi, güven ve tevazuya teşekkürlerimi sunuyorum. 

- 2022 yılı başlarında yayınlamış olduğum yukarıdaki mesaja istinaden - 

*** 2022 yılı sonu itibarı ile yaptıklarımız, faaliyetlerimiz, çalışmalarımız ve emeklerimiz sonucunda,

Dünyadaki tüm SKAL Kulüpleri arasında 2022 yılı EN İYİ 2. Kulübü seçilmeyi başardık. 320 kulüp arasından, 14 aday kulübün arasında, Miami, New York, Cote D'Azure gibi güçlü rakiplerimizi geçerek sertifikamızı Dünya Başkanımız Burçin TÜRKKAN'dan teslim aldık. 

Başta değerli Yönetim Kurulu üyesi kardeşlerim olmak üzere tüm Skal Antalya üyesi kardeşlerime, USDF Başkanımız Sadık ALTIPARMAK ve Yönetim Kurulu'na, Türkiye'deki tüm SKAL KULÜPLERİ Dernek Başkanları ve değerli üyelerine, bizlerden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen SPONSOR FİRMALARIMIZA sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

 

HEP BİRLİKTE İLERİYE... 

Skal Sevgi ve Saygılarımla,

Uğursal UĞUR 
Başkan

Lütfen güvenlik kutucuğunu işaretleyin 030baskanin-mesaji-43318 3kuluplerimiz,antalya,baskanin-mesaji-43318 0 sub tr