Asuta Turizm

 

Asuta Travel 35 yıllık tecrübesi ve iş ortaklıklarıyla cazip fırsatları sizlerle paylaşıyor.
Amacımız; sizlere güven içerisinde satın alabileceğiniz uygun koşullarda bir tatil planı sunmaktır.

  www.asutatravel.com  

                                         

Otel konaklama hizmetleri

Antalya bölgesinde ki oteller; Alanya’da 120’den fazla otel, Side’de 150’den fazla otel, Belek‘de 40’dan fazla otel, Antalya şehir merkezinde, Konyaaltı’nda ve Lara- Kundu bölgesinde 40’dan fazla otel, Kemer’de 60’dan fazla otel seçeneği ile hizmetinizdeyiz.

Ege bölgesinde ki oteller; Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Fethiye bölgelerinde birbirinden seçkin oteller sizi bekliyor.

İstanbul’da hem Anadolu yakasında ve hem de Avrupa yakasından her bütçeye uygun konaklama imkanları burada

Transfer hizmetleri

Her türlü talebi karşılayacak ve sizleri havalimanından alıp konaklayacağınız yere götürecek tatiliniz bittiğinde de konakladığınız yerden havalimanına bırakacak temiz ve konforlu araçlarımız ile transfer hizmeti alabilirsiniz.

Uçak bileti satış hizmetleri

Yüzlerce uçuş alternatifi içinden en kısa sürede ve en uygun fiyatlara seçenekleriniz ile sizi istediğiniz yere uçuruyoruz.

Günlük Turlar

Konaklamanız boyunca sıkıldınız mı? Yeni bir aktivite için size uygun günlük tur seçeneklerini sunuyoruz.

Rehberlik ve Kiralık araç Hizmetleri

Havalimanına indiğiniz andan itibaren deneyimli personelimiz sizleri karşılayıp konakladığınız yere kadar eşlik ediyoruz. Her türlü ihtiyaç anından 7/24 rehberlik hizmeti sunuyoruz, Kiralık araç

Sağlık turizmi

Ücretsiz danışmanlık hizmetiyle hem tedavi ve hem de tatil için uluslararası akredite hastanelerde ve her bütçeye uygun sağlık hizmeti sunuyoruz.

Spor turizmi

Harika bir iklimde hem tatil hem de antrenmanlar, Hazırlık maçları, Uluslararası kriterlere uygun antrenman tesisleri szileri bekliyor.

Golf turizmi

Muhteşem bir iklim sizi bekliyor. En lüx otellerde ve harika golf sahalarında euygun tee time ile oynamanın keyfini yaşayın.

Vize hizmetleri

Türkiye’ye öğrenci olarak, iş amaçlı veya tatil amaçlı gelmek isteyen bazı ülke vatandaşlarına vize hizmetleri sunuyoruz.

 

Lütfen güvenlik kutucuğunu işaretleyin 0154asuta-turizm-86369 3destekleyenler,seyahat-acentalari,asuta-turizm-86369 0 sub tr